Perberesit:
- Ne nje tas hedhim miellin , vezen pak kripe dhe kosin.
- I trazojme duke i shtuar uje derisa te behet nje mase e holle si ne figure.
- Veme ne zjarr nje tigan qe nuk ngjit duke e lyer me pak vaj
- Mbasi te nxehet , hedhim me nje luge te madhe nje sasi te mjaftueshme brumi qe te mbuloje siperfaqen e tiganit
- Mbasi piqet nga njera ane e kthejme ne anen tjeter me anen e nje spatule.
- Keshtu vazhdojme per pjesen tjeter te brumit.
- Ne nje tigan te vogel hedhim gjalpin dhe skuqin hudhrat e prera holle duke i shtuar edhe pak uje mbasi te skuqen.
- Petullat i shtrojme me rradhe ne nje tave duke i sperkatur me gjalpin dhe hudhrat e skuqura.
- I vendosim keshtu te gjitha duke i sperkatur
- Ne fund i presim ne feta si ne figure.