Receta Gatimi Tradicionale dhe nga Bota

çokollatë e mbuluar me akull kapuchino

Pergatitja: 5 minuta
Pjekja: 0 minuta


përbërësit

    

1/4 filxhan Magnolia® Qumësht ëmbël kondensuar
     2 lugë Smucker's çokollatë krem karamel Topping
     1/4 lugë çaji vanilje ekstrakt
     1/8 lugë çaji terren kanellë
     1/4 filxhan Folgers Klasik Roast® Kafe, brewed fortë, të ftohur në temperaturën e dhomës
     Akull 1 filxhan
     krem whipped
     kanellë terren

Directions

     VEND qumësht ëmbël kondensuar, klasës së parë çokollatë, vanilje, kanellë, kafe brewed dhe akull enë blender. Proces deri sa të qetë.
     Zbukuroni me krem whipped dhe kanellë. Shërbyer menjëherë


Eng/

Ingredients

  • 1/4 cup Magnolia® Sweetened Condensed Milk
  • 2 tablespoons Smucker's® Chocolate Fudge Topping
  • 1/4 teaspoon vanilla extract
  • 1/8 teaspoon ground cinnamon
  • 1/4 cup Folgers Classic Roast® Coffee, brewed strong, cooled to room temperature
  • 1 cup ice
  • Whipped cream
  • Ground cinnamon

Directions

  1. PLACE sweetened condensed milk, chocolate topping, vanilla, cinnamon, brewed coffee and ice in blender container. Process until smooth.
  2. GARNISH with whipped cream and cinnamon. Serve immediately.