- Pergatitja: 15 minutes
- Pjekja: 4 minutes
2 gota qumësht e tërë
1 (12 oz.) Jar Caramel salcë Topping
2 gota te nxehta, brewed i freskët i fortë Folgers® frëngjisht Roast Coffee
Ose Folgers® Black Silk Kafe
Directions
Qumësht mikrovalë në një tas të mesme mikrovalë-të sigurt mbi HIGH 2 deri 3 minuta ose derisa shumë të nxehtë, por jo të valë. Beat qumësht të nxehtë me mikser elektrik në shpejtësi të ulët, shpejtësi në rritje si qumësht fillon të trash. Vazhdoni rrahjen derisa shumë shkumëzuar. (Qumështi do të vendosen në fund; shkumë do të rritet në krye.)
VEND 3/4 filxhan karamel klasës së parë në 4-filxhan filxhan matës xhami ose enë tjetër me mikrovalë-të sigurt. Mikrovalët në LARTE 45 sekonda për të ngrohtë. Llokoçis në kafe brewed deri përzier. Hidh në mënyrë të barabartë në 4 kriklla kafe.
SHTO 1/4 filxhan qumësht steamed për çdo filxhan. Lugë qumësht foamed në krye për të mbushur kupa në grykë. Rigon krye me karamel mbetur klasës së parë në një model criss-cross. Shërbyer menjëherë.
Eng/
Ingredients
- 2 cups whole milk
- 1 (12 oz.) jar Smucker's® Caramel Flavored Topping
-
2 cups hot, fresh strong brewed
Folgers® French Roast Coffee
Or Folgers® Black Silk Coffee
Directions
- MICROWAVE milk in a medium microwave-safe bowl on HIGH 2 to 3 minutes or until very hot but not boiling. Beat hot milk with electric mixer on low speed, increasing speed as milk begins to thicken. Continue beating until very foamy. (Milk will settle to the bottom; foam will rise to the top.)
- PLACE 3/4 cup caramel topping in 4-cup glass measuring cup or other microwave-safe container. Microwave on HIGH 45 seconds to warm. Stir in brewed coffee until blended. Pour evenly into 4 coffee mugs.
- ADD 1/4 cup steamed milk to each cup. Spoon foamed milk on top to fill cup to brim. Drizzle tops with remaining caramel topping in a criss-cross pattern. Serve immediately.