Perberesit:
- 1 shishe Kos (1 liter)
- 400 gr mish qingji
- 100 gr gjalpe
- 2 luge miell
- 1 luge gjelle oriz
- 3 kokra veze
Pergatitja :
- Ne nje tenxhere hedhim pak nga gjalpi dhe skuqim mishin duke hedhur dhe pak kripe
- Hedhim pak uje dhe e leme te zieje mishin per 15 min, hedhim dhe nje luge oriz
- Ne nje tigan hedhim pjesen tjeter te gjalpit dhe miellin e skuqim sa te mare ngjyre te verdhe
- Miellin e skuqur e hedhim ne nje tave, vendosim mishin se bashku me lengun e mbetur dhe orizin
- Hedhim kosin dhe siper vezet te cilat i rahim pak qe te perzihen dhe te krijojne nje shtrese ne pjesen e siperme te taves.
- E futim ne furen e nxehur me pare ne 200 grade dhe e pjekim per 40 min sa te krijoje nje shtrese te skuqur siper.