Perberesit:
- 1 kg patate
- 4 karota
- 2 kokra qepe
- 2 thelpinj hudher
- nje supe magji
- pak majdanoz te fresket
- pak rozmarine
- 4 luge gjelle vaj ulliri
- 2luge gjelle miell
- nje gote qumesht
Pergatitja :
- Qerojme patatet ,i lajme dhe i presim ne forme rrethore
- Qerojme qepet dhe i grijme holle ne forme gjatesore
- Qerojme e grijme hudhrat
- Marim taven (duhet te jete me kapak) dhe hedhim ne te hudhren duke e ferkuar me te gjithe siperfaqen e taves qe te mare eren e hudhres
- Vendosim nje shtrese me qepen e grire gjysmen e sasise dhe mbi qepen vendosim nje shtrese patate
- Siper patateve nje shtrese karota te prera holle per se gjati
- Mbi kete vendosim shtresen tjeter te qepeve dhe perseri patate
- Mbi shtresen e siperme thermojme supen
- Pas kesaj pergatisim beshamelin : e skuqim miellin ne nje tigan me vaj sa te mare pak ngjyre, i hedhim pak kripe dhe pastaj duke e trazuar hedhim qumesht derisa te behet nje mase uniforme. Beshamelin e pergatitur e hedhim mbi tave dhe se fundmi siper hedhim majdanozin dhe rozmarinen e grire.
- Taven e mbulojme me kapak dhe e futim ne fure ne 200 grade per 50 min.